Over Gifts and Nature

De vijf beloften

  • Uitgebreidere collectie
  • Duurzame giveaways
  • Bespaart je tijd
  • De laatste trends
  • Problemen worden altijd opgelost
 
Uitgebreidere collectie dan online aanbieders

Bij online-aanbieders vind je een grote collectie in relatiegeschenken en promotiematerialen. Waarom vind je deze collectie niet op de website van Gifts and Nature? Als het gaat om kwaliteit en effectiviteit (het gebruik) van een product, is het belangrijk te weten wat je koopt. Door online een product te kopen zonder hier meer over te weten, is de kans groot om een kat in de zak te kopen. Dat is de reden waarom bij Gifts and Nature is gekozen om een adviserende en persoonlijke rol te spelen in de te maken keuzes. Gifts and Nature heeft veel diversiteit in producten. En kan hierdoor breder aanbieden dan de meeste online-aanbieders.

Nooit duurder dan zelf zoeken. Bovendien bespaart het je tijd

Dat is vaak wel de eerst gedachte. Weet je dat je gemiddeld online vijf tot acht uur kwijt bent om te vinden wat je zoekt? Daarbij lettend op de kwaliteit en de keuze te maken voor de juiste bedrukking. Gifts and Nature biedt dezelfde of soms goedkopere prijzen aan. Wat jouw extra voordeel daarbij is zijn de uren die jij overhoudt om aan andere werkzaamheden te besteden. Je bent niet duurder uit, je houdt tijd over en je kan er vanuit gaan dat het goed is. Het bekende spreekwoord: drie vliegen in een klap!

Wij kennen de laatste trends en vinden wat jij zoekt

Hoe vindt Gifts and Nature wat ik zoek? Jouw idee wordt vertaald naar een duurzaam geschenk of giveaway. Kwaliteit en effectiviteit centraal. Kies je voor deze twee kernwaarden, dan maak je al heel eenvoudig een duurzame keuze. Je krijgt een persoonlijk voorstel. Eventueel van een product dat je zelf al voor ogen had met daarbij een aantal alternatieven. Stuur je logo door in PDF en je krijgt direct een impressie van hoe het ongeveer eruit gaat zien. Dit voorstel volgt in principe binnen 48 uur. Bij specifieke vragen/wensen kan het misschien iets langer duren.

Door het bezoeken van beurzen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland is de collectie zeer divers. Altijd op de hoogte van de laatste trends.

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.

Helaas kan er wel eens is misgaan. Om de fout te herstellen is een service die je Gifts and Nature erbij krijgt. Soms wordt het al oplost voordat het wordt afgeleverd. Mocht bij of na het afleveren blijken dat er iets incompleet is, dan zal Gifts and Nature er alles aan doen om tot een juiste en passende oplossing te komen.