Over mij

Ik ben Monique Baldussi en ik houd mij bezig met het bedenken van giveaways en relatiegeschenken die jij kan inzetten. Het belangrijkste vind ik dat het origineel, kwalitatief en effectief is. Oftewel producten die verrassend zijn, lang meegaan en gebruikt worden.

Het klinkt heel logisch, maar toch zie ik genoeg voorbij komen waarin ik een andere keuze had gemaakt.

Sociaal ondernemer

  • Als ambassadeur van de Mondial Movers Foundation zet ik mij in om armoede en eenzaamheid te bestrijden in Nederland. Armoede en eenzaamheid komt meer voor in Nederland dan dat wij denken. Ik heb veel gezien dat mij heeft aangegrepen. Dat was voor mij de reden om mij aan te sluiten bij deze StichtingWil je meer weten over de Mondial Movers Foundation of wil je een bijdrage leveren? Kijk dan op de site www.mondialmoversfoundation.nl

  • Als het gaat om gelijke kansen op de arbeidsmarkt draag ik ook graag mijn steentje bij Zo heb ik contact met het Werk/Leerbedrijf Drechtwerk. Bij Drechtwerk verrichten medewerkers diverse werkzaamheden binnen Drechtwerk zelf. Of er wordt gewerkt op de reguliere arbeidsmarkt, maar wel met Drechtwerk als vangnet. Waarom zou ik zelf Kerstpakketten, eindejaargeschenken, zomerpakket, etc. inpakken? Door het uit te besteden aan Drechtwerk geef ik deze mensen een mooie kans om aan het werk te zijn. En zich verder te ontwikkelen met de kans te vergroten op de reguliere arbeidsmarkt.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

https://www.giftsandnature.nl/aanmelden-nieuwsbrief/