Correctbook

LEUKE RELATIEGESCHENKEN VAN CORRECTBOOK

De notitieboeken van Correctbook zijn perfect als origineel relatiegeschenk. Ook binnen jouw organisatie voor alle medewerkers een uniek en mooi geschenk. Bij het aanschaffen van een Correctbook draag je bij aan het doel om 1 miljoen kinderen in ontwikkelingsgebieden een jaar lang te voorzien van schrijfmateriaal. Zo laat je met een Correctbook als relatiegeschenk zien dat je betrokken bent bij een betere wereld. 

WAAROM IS EEN CORRECTBOOK EEN UNIEK RELATIEGESCHENK?

Met een relatiegeschenk vertel je aan je relatie en of medewerker dat je jullie relatie op waarde schat. Je laat daarmee weten dat je een duurzame toekomst voor jullie samen als partners ziet. Net zo duurzaam als de uitwisbare notitieboeken van Correctbook. Een Correctbook is niet alleen een leuk en origineel relatiegeschenk, maar ook nog eens heel persoonlijk. Je kan het notitieboek namelijk ook bedrukken. Uiteraard met logo of volledig in de huisstijl, al vanaf 25 stuks. Daarnaast is het mogelijk om een eigen indeling te maken van de diverse soorten bladen. Blanco, gelinieerd, puntjes, ruitjes, to-do-list, bladmuziek, weekplanner, receptpagina en weekpagina's (agenda).

WANNEER GEEF JE EEN CORRECTBOOK ALS RELATIEGESCHENK? 

De missie van Correctbook gaat 24/7, 365 dagen per jaar door. Wacht daarom niet tot uitsluitend de decembermaand om een relatiegeschenk te geven. Het geven van een Correctbook als relatiegeschenk kan ook bij een mooi jubileum of andere mijlpaal. Omdat ons relatiegeschenk helemaal naar wens aan te passen is, is het een origineel geschenk voor elke gelegenheid!