Sinterklaasgeschenken

Sinterklaasgeschenken voor
personeel en relaties

Verwen jouw medewerkers en relaties tijdens Sinterklaas. Een relatiegeschenk met Sinterklaas is helemaal zo gek nog niet. Zonder hoge kosten heb je aan het begin van de decembermaand  een extra aandacht moment. Gewoon een bedankje voor het afgelopen jaar en een lekkere start voor het nieuwe jaar.

Branding

Hét chocolademoment in het jaar: Chocoladeletters van A tot Z. Kleine en grote letters. Kruidnoten verpakt in een trommel of een jute zakje. Laat je cadeau voorzien van jouw logo of je gehele huisstijl. Maak het persoonlijk. Vaak kun je een persoonlijke boodschap toevoegen door middel van een opdruk of een kaartje.

Ook voor verzending van post

Zie je door de pepernoten geen chocolade meer om alles netjes en op tijd te versturen? Ik help je graag!
Er zijn diverse verpakkingen geschikt voor een brievenbuspakket met een Sinterklaaspakket. Liever alles uitbesteden? Geen probleem. Je hoeft alleen maar jouw contactenlijst toe te sturen en ik regel de rest van A tot Z. Vraag een offerte aan voor jouw  Sinterklaaspostmailing. 

Een smaakvol gevulde snoeppot of blik, een chocoladeplak met of zonder logo, heerlijke Sint pralines. Er is volop keuze!